The Flaschers  

Begin zestiger jaren was het naast allerlei nieuwe bands ook de tijd van de "coverbands". Zij speelden de nummers uit de top-40 of kozen juist voor het onbekende repertoire van de bekende groepen.
In de Zegenstraat in Rotterdam, de straat waar ik (Cees Oudenaarde,
zie:
www.oudenaarde.nl) opgroeide en met mij heel veel ander jongeren, werd ook besloten een muziekgroep te starten.
De naam van mijn eerste groep, in die jaren "modern guitar combo" genaamd, was: "The Flaschers".

Lees verder........

Outcast  

De naam klonk wat 'oubollig' dus moest er een moderne, goed in het gehoor liggende naam gevonden worden.
Nadat de naam in "Outcast" was veranderd, is ook het "image" veranderd en aangepast aan de tijd. (Uitlopende pijpen, hoge boorden en lange haren).
De groep bestond uit Leen den Bak (sologitaar/zang), Henk Madern (slaggitaar), Hans Gouw (basgitaar) en Cees Oudenaarde (drums/backing vocals).

Lees verder........

AlianTheBand  

Samen met Leo Punt, Alain Wielaard en Martijn Schuemie begon ik in het jaar 2000 weer met het spelen van muziek uit de jaren vijftig, zestig en zeventig.
De band had geen naam (BZN?), maar dankzij een verschrijving bij het boeken van oefenruimte werd de bandnaam "Alian" (dus niet Alien), later verlengd tot "AlianTheBand".
We spelen voornamelijk voor de 'fun' en de setlist bevat covers (in onze eigen stijl) van The Rolling Stones, Neil Young, The Kinks, Jimi Hendrix, Chuck Berry, Eric Clapton, Ben E. King, zelfs Elvis Presley en The Monkees.

Lees verder........

Cees Oudenaarde  
Naast drums, speel ik ook nog op de djembé, de cajon en de bongo. Informatie over de door mij gebruikte instrumenten en andere zaken is hier te vinden.
Kijk ook voor nieuws over de nieuw
in te richten oefenruimte/opnamestudio waar hard aan gewerkt wordt.

Lees verder.......